Terug

25 mei B.S.M. reünie oud-leden

Ter afsluiting van de festiviteiten rond het 40 jarig bestaan van Badminton Smashing Maasdam, (B.S.M.), organiseerde de jubileumcommissie een gezellige middag in Duyvesteyn, Maasdam, haar thuishonk, voor de oud leden.

De jubileumcommissie van B.S.M. mocht al terug kijken op een prachtig geslaagde boottocht, waarop het 40 jarig bestaan van B.S.M. uitbundig gevierd werd. Dat feest was bedoeld voor onze actieve leden.

Op zaterdag 25 mei 2019, tussen 15.00 en 17:00 uur, was er een receptie gepland voor genodigden, zoals de bond, de gemeente enz. Op deze receptie waren ook onze oud-leden van harte welkom om herinneringen op te halen. De commissie heeft haar uiterste best gedaan om zoveel mogelijk oud-leden te traceren door aankondigingen op sociaal media, kranten etc.

Ondanks deze handicap was de opkomst prima. Het weerzien was heftig, oude vriendschappen werden hernieuwd. Toespraken werden gehouden met een lach en een traan, leden die de B.S.M. ontvallen waren werden gememoreerd, de tijd was helaas te kort. Ik dank Meta en haar team voor de algehele perfecte organisatie en Mireille en Peter Mieremet van Sportcafé Duyf voor de uitstekende catering. B.S.M. is haar "ouwetjes", gelukkig in ieder geval niet vergeten, waarvoor dank. Op naar het 50 jarig jubileum.

Kees de Vries, oud-lid, (76 jaar)

Foto's BSM

25 5 2019 Reunie 40 Jaar Oud Leden Bsm 18
25 5 2019 Reunie 40 Jaar Oud Leden Bsm 1

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×