Terug

44ste Rabobank Venlo Junior Master Gulicktoernooi

In het weekend van 22 en 23 april 2017 aanstaande vindt alweer de 44ste editie van het Rabobank Venlo JM Gulicktoernooi plaats, georganiseerd door BC Olympia’56 uit Tegelen.

De afgelopen jaren hebben we steevast de inschrijving vervroegd moeten sluiten wegens het bereiken van de maximum capaciteit van onze Gulickhal (10 banen). Dit jaar blijkt deelname aan het Junior Master circuit als geheel terug te lopen doordat badmintonscholen en -academies niet langer verplicht aan toernooien worden toegewezen. Ondanks dit feit hebben de spelers ook dit jaar de weg naar Tegelen weten te vinden en werd opnieuw ruim voor de geplande sluitingsdatum het maximumaantal inschrijvingen bereikt. Met 170 spelers uit diverse landen belooft het weer een mooie editie te worden.

Aangezien het Gulicktoernooi bijna aan het einde van de JM-cyclus plaatsvindt, is het één van de laatste kansen om punten te verdienen voor de Junior Master ranglijst. Om de titels en punten mee naar huis te nemen moet echter wel een sterk en gevarieerd deelnemersveld worden getrotseerd. Dit betekent dat niet alleen de bekende gezichten vanuit de Nederlandse scholen en academies moeten worden verslagen, maar ook een groot aantal spelers uit de ons omringende landen. Met de komst van spelersdelegaties uit België, Duitsland en zelfs 2 spelers uit India kent ons toernooi wederom een internationaal karakter. Dit biedt jeugdspelers een mooie kans om in eigen land meer internationale ervaring op te doen.

Alle sportieve ingrediënten zijn dus aanwezig om er een leuk toernooi van te maken. Wij zijn er als vereniging trots op een van de langstlopende Junior Master toernooien te organiseren en nodigen u dan ook van harte uit om tijdens ons toernooiweekend kennis te komen maken met de Limburgse gastvrijheid!

De wedstrijden vinden op zaterdag (09:00 – 21:00) en zondag (09:00 – 18:00) plaats in Sporthal Gulick, gelegen aan De Drink 7, 5932 CP Tegelen (Noord-Limburg).

Graag tot ziens in Tegelen!

De toernooicommissie BC Olympia’56

www.gulicktournament.com

www.bcolympia56.nl

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×