Terug

In memoriam Edgard Verpoorten

Gisterenochtend bereikt mij het trieste bericht dat mijn collega Edgard Verpoorten, onder meer voorzitter van Badminton Vlaanderen, in de vroege ochtend van 29 juni j.l. , na een gecompliceerde operatie, onverwachts is overleden.

Edgard was niet een alleen een uiterst aimabele persoonlijkheid, maar zeker ook een kundig bestuurder die er in slaagde de badmintonculturen van Vlaanderen en Wallonië met elkaar te verbinden. Ik had regelmatig contact met hem en op de vergaderingen van Badminton Europe of die van de  Badminton World Federation stemden wij  onze opvattingen op elkaar af. De herinneringen aan de  organisatie van de interlands tussen onze landen, in Deurne en later in Helmond, zullen mij altijd bij blijven.

Ik ben dankbaar dat ik de passie voor de badmintonsport met hem heb mogen delen. En wens, namens het bestuur en de medewerkers van Badminton Nederland, zijn familie, in het bijzonder zijn vrouw Patricia en zijn zoon Gregory, alle sterkte toe voor het verwerken van dit onverwachte verlies.

Clemens Wortel
Voorzitter Badminton Nederland

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×