Terug

Eerste ADVANCE opleiding succesvol afgerond

Badminton Nederland heeft als partner meegedaan aan de ontwikkeling van een Europese opleiding voor ambitieuze trainers. Het ADVANCE project is een initiatief van Badminton Europe waar ook de Schotse en Duitse bond aan meewerken. Het doel van de ADVANCE opleiding is het gat met Azië te verkleinen door op Europees niveau kennisdeling te verbeteren. Na een traject voor de eerste groep ADVANCERS van een jaar, met daarin vier praktijkweken op verschillende plekken in Europa, is de eerste opleiding afgerond.

De eerste stap in het ontwikkelingsproces van een ADVANCE Badminton Coaching opleiding is het doen van onderzoek. Via onderzoek hebben we beter leren begrijpen hoe een dergelijke opleiding die gebaseerd is op blended learning ontwikkeld kan worden.

Er zijn zes analyses gedaan om informatie te verzamelen bij verschillende stakeholders die vanuit hun perspectief inzichten hebben gebracht. Met deze inzichten zijn we tot een succesvolle ontwikkeling gekomen van een Europees Badminton Coaching Raamwerk en ADVANCE Badminton Coaching opleiding.

Wil je meer info over het ADVANCE-project, klik dan hier.
Wil je meer lezen over de training needs analysis, klik dan hier.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×