Terug

Informatie Carlton Nederlandse Kampioenschappen 2017

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari vinden de Carlton Nederlandse Kampioenschappen 2017 in Topsportcentrum Almere plaats.

Loting

Zondag 22 januari jl. is de loting verricht voor de Carlton NK. Klik hier om de complete loting te bekijken.

Programma

 Vrijdag  3 februari:    10.00 uur - 21.30 uur kwalificatietoernooi

 Zaterdag 4 februari:  10.00 uur - 21.30 uur eerste ronde en kwartfinales

 Zondag 5 februari:     10.00 uur -17.00 uur halve finales en finales

Kaartverkoop

Kaarten voor volwassenen kosten 8,50 euro in de voorverkoop en aan de kassa op wedstrijddagen 10 euro. De jeugd tot en met 17 jaar heeft gratis toegang. Het kwalificatietoernooi op vrijdag 3 februari is voor iedereen gratis toegankelijk.

Bestel hier jouw kaarten!

Actie verenigingen

Badminton Nederland biedt twee vrijkaarten per vereniging aan voor de Carlton NK op zaterdag 4 of zondag 5 februari 2017 in Topsportcentrum Almere en twee vrijkaarten per vereniging voor de Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie op zaterdag 11 maart 2017 in de Maaspoort Sports & Events  in 's-Hertogenbosch.

Klik hier om aan te geven of jouw vereniging gebruik wil maken van het aanbod van Badminton Nederland.

Als meer leden van jouw vereniging mee willen naar één van de bovengenoemde evenementen, kunnen zij kaarten bestellen via kaartverkoop. Tegen korting in de voorverkoop kunnen zij dan de evenementen bezoeken.

Persaccreditatie

Vertegenwoordigers van de media kunnen voor de Carlton Nederlandse Kampioenschappen 2017 een persaccreditatie aanvragen. Klik hier om een persaccreditatie aan te vragen. Deadline voor de accreditatie-aanvraag is 1 februari 2017!

Side-events

Zaterdag 4 februari 

Nationaal jeugdtoernooi

Voor de 4e keer op rij, zal op 4 februari 2017 tijdens de Carlton Nederlandse Kampioenschappen in Almere, een jeugdtoernooi georganiseerd gaan worden. Jeugdspelers van U11, U13, U15 en U17 jaar kunnen zich inschrijven in diverse klassen en op veler verzoek nu ook in een klasse voor spelers die graag met veren shuttles spelen.   

Elke deelnemer heeft gratis toegang tot de NK en begeleiders kunnen toegangskaarten met korting kopen. Voor 1 februari en bij digitale betaling bedraagt een toegangsbewijs € 4,00 per stuk en € 6,00 voor elk volgend kaartje.

De inschrijving voor het toernooi is gesloten, vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen.

Zondag 5 februari 

Mixtoernooi ABC’14

Opnieuw organiseert de Almeerse Badminton Club ABC’14 voor de 5e keer het Mixtoernooi in de Breedtesporthal te Almere. Aan dit toernooi mogen spelers van het niveau Divisie, hoofdklasse-competitie t/m recreanten meedoen.

Om iedereen zoveel mogelijk te laten spelen zullen alle mix-dubbels in poulevorm gespeeld worden. De organisatie streeft ernaar iedereen 5 of 6 wedstrijden te laten spelen.Klik hier om in te schrijven.

Meelopen aan de hand van badmintontoppers

Voor de Carlton NK 2017 zijn we op zoek naar kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar, die tijdens de halve finales en finales op zondag 5 februari 2017, aan de hand van de halve finalisten en finalisten de badmintonarena willen betreden.

De halve finales vinden plaats op zondag 5 februari 2017 vanaf 10.00 uur in het Topsportcentrum in Almere. De ouder/begeleider kan in de voorverkoop met korting een toegangskaart aanschaffen via kaartverkoop Carlton NK 2017.

Aanmelden kan via: http://www.flexmail.eu/f-7ed3e...

Demonstratie G-Badminton

Tussen de halve finales en finales vindt een demonstratie G-Badminton plaats.

Historie

De Nederlandse kampioenen van 2016 waren Soraya De Visch Eijbergen (vrouwenenkel) Erik Meijs (mannenenkel), Selena Piek/ Jacco Arends (gemengd dubbel), Eefje Muskens/ Selena Piek (vrouwendubbel) en Jacco Arends/ Jelle Maas (mannendubbel).

Klik hier voor het volledige overzicht met alle winnaars voor die tijd.

Locatie

Topsportcentrum Almere,  Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB in Almere.

Routebeschrijving

 Auto: Vanuit de richting Amsterdam én vanaf de richting Lelystad neemt u op de A6 afslag 2 (Almere Poort). Onderaan de afrit slaat u rechtsaf. Nadat u onder de snelweg door bent gereden, slaat u meteen rechtsaf de Elementendreef op (parallel aan de A6). Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de volgende kruising met verkeerslichten slaat u linksaf (Olympialaan). Volg verder de aanwijzingen van de parkeerbeheerders. Vanaf de parkeerplaats is het vijf minuten lopen naar het Topsportcentrum. Openbaar vervoer: Het NS-station Almere Poort en het naastgelegen busstation bevinden zich op enkele minuten loopafstand van het Topsportcentrum. Er stoppen meerdere treinen per uur. Daarnaast zijn er meerdere rechtstreekse regioverbindingen per Connexxion-bus.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×