Terug

Inschrijving 30ste editie Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) 2024 geopend

Op zaterdag 9 maart 2024 wordt voor de 30e keer het Landelijk Recreanten Team Toernooi in Arnhem georganiseerd.

In 1992 was het de eerste keer dat dit toernooi georganiseerd werd en is elk jaar in maart met veel succes voortgezet en is onder veel recreatieve spelers een begrip geworden. Natuurlijk heeft door de onderbreking van het coronavirus het aantal edities toernooien even gestopt. Daarom is er dit jaar pas de 30e versie. En we hopen deze editie met enige feestelijkheid te kunnen laten plaatsvinden!

Bij dit toernooi worden in een doordraaiend rooster dubbel- en mixpartijen op tijd gespeeld. Een hele dag intensief spelen tegen teams uit het hele land in een supergrote hal is voor velen het jaarlijkse festijn dat niet gemist mag worden en zeker dit jaar niet. De organisatie heeft de beschikking over ruim 21 banen in de hallen 1 – 3.

Een team bestaat uit minimaal twee dames en twee heren. Echter, gezien de te leveren inspanning door o.a. het grote aantal partijen, wordt aangeraden meerdere personen op te nemen in het team. Het maximumaantal is acht spelers en speelsters.

Zorg dat de inschrijving zo spoedig mogelijk binnen is (VOL=VOL) en dat de betaling vooraf is geregeld.

De deadline is gesteld op 9 februari 2024. Klik hier op het inschrijfformulier.



Inschrijven LRTT 2024

Inschrijven LRTT 2024

Klik hier

Er wordt weer veel belangstelling verwacht, dus wacht niet te lang met inschrijven en zorg dat je behoort tot één van de 50 teams die in Arnhem gaan meespelen

Kijk voor meer info over het LRTT op www.lrtt.nl

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×