Terug

Meerjarenbeleidsplan 2020-2024

In februari 2018 trad het huidige bestuur aan. Na een jaar met vele ontmoetingen met verenigingen, enquêtes, gesprekken met bondsafgevaardigden en – vrijwilligers en een bonds- en jaarvergadering ontstond, vanuit bestuur en afgevaardigden, de behoefte om alle input te bundelen en een duidelijke koers uit te zetten voor de komende jaren.

Hieruit is dit meerjarenbeleidsplan voortgekomen. Er is bewust voor gekozen om geen nieuw visietraject in te gaan en geen nieuwe werkgroepen op te starten. Er is al veel besproken en onderzocht en er is zoveel te doen waar energie voor nodig is. Badminton Nederland wil zich graag verder bezig houden met de realisatie van de gestelde ambities en de daaraan gekoppelde activiteiten.

Dit meerjarenbeleidsplan is dan ook een bundeling van alle bovengenoemde input en bouwt voort op de in 2018 gemaakte plannen. Een plan dat structuur, inzicht en richting geeft aan de koers van Badminton Nederland richting 2024. Een belangrijk uitgangspunt is is het creëren van bestuurlijke en organisatorische rust en het zetten van de benodigde stappen om als badmintonsport van betekenis te blijven en als geheel groter te worden. Dit meerjarenbeleidsplan is van alle betrokkenen: van verenigingen, leden, vrijwilligers en medewerkers van Badminton Nederland.

Badminton Nederland biedt hierin professionele ondersteuning, maar bestaat alleen dankzij haar verenigingen, leden, vrijwilligers, toeschouwers, liefhebbers en iedereen die deel uit wil maken van de badmintonsport.

Klik hier voor meerjarenbeleidsplan

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×