Terug

Middelburg in twee halve finales op Victor Dutch International 2017

Dubbelspecialist Jim Middelburg heeft twee halve finales bereikt op de Victor Dutch International 2017 in Wateringen. In een sfeervolle Velo-hal won hij samen met Myke Halkema in de kwartfinale van het gemengddubbel en daarna met Russell Muns in het mannendubbel.

In het gemengddubbel zorgden Middelburg en Halkema voor een mooie stunt. Tegen de als eerste geplaatsten Jenny Moore en Gregory Mairs uit Engeland was het Velo-duo in een ware thriller met 21-19, 15-21 en 21-19 te sterk. In de halve eindstrijd wacht een confrontatie met Erik Meijs en de Duitse Birgit Overzier. Aan de zijde van Russell Muns won Middelburg van de Duitsers Benz/Heinz na een moeizame start met 17-21, 22-20 en 21-8.

Er was ook succes voor Nederland in het vrouwendubbel. Het jonge koppel Imke van der Aar/Debora Jille, als vierde geplaatst, wist met 21-15 en 21-17 te winnen van het Zweedse paar Emma Karlsson/Johanna Magnusson.

Erik Meijs verloor helaas in de kwartfinale van het mannenenkel van de als tweede geplaatste Fin Kalle Koljonen. De nummer zes van de plaatsingslijst moest zich met tweemaal 21-15 gewonnen geven.

Kijk hier voor alle uitslagen en het speelschema. 

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×