Terug

Verenigingen promoten samen de badmintonsport

Van zaterdag 17 september tot en met zondag 25 september wordt alweer voor het vijfde jaar op rij de Week van het Badminton georganiseerd. Tijdens deze week organiseren ruim 100 verenigingen, samen bijna 200 open dagen. Door op deze manier met elkaar de handen in één te slaan, is er elke dag de mogelijkheid om de badmintonsport en de badmintonvereniging te leren kennen en lokaal veel pr voor badminton.

Alle open dagen zijn verzameld op de speciaal daarvoor ingerichte website www.weekvanhetbadminton.nl. Op een overzichtelijke kaart kunnen geïnteresseerde sporters informatie vinden over waar en wanneer er bij hun in de buurt een vereniging een open dag organiseert. De afgelopen jaren is gebleken dat een derde van de bezoekers aan een open dag ook echt lid wordt van de vereniging. Een mooi resultaat van de inspanningen van de vrijwilligers die de open dagen mogelijk maken. 

Voor meer informatie over de Week van het Badminton en de ondersteuning die Badminton Nederland biedt aan deelnemende verenigingen, kijk hier.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×