Terug

Decorette Master BC Amersfoort toernooi

In het weekend van 13 en 14 april staat het Decorette Master BC Amersfoort toernooi weer op de planning. Dit jaar hebben we een recordaantal inschrijvingen mogen ontvangen. Met meer dan 220 spelers, waarvan 30 Amersfoorters, verwachten we een weekend vol mooie wedstrijden en gezelligheid!

(BC Amersfoort)

De vele inschrijvingen zien we vooral terug in de Master categorie. Meer dan de helft van de spelers zullen we in de hoogste categorie in actie zien komen. We verwachten dan ook veel wedstrijden van hoog niveau. Niet alleen de Master, maar ook de categorieën 4 en 6 zijn goed gevuld. Vooral de herenenkels zijn goed vertegenwoordigd. In een aantal onderdelen zullen er poules gespeeld worden, maar de meeste onderdelen zullen een afvalschema volgen. Ook in de 8 zijn er voldoende inschrijvingen binnengekomen voor de singels. Hier zullen zowel de heren als de dames in actie komen in het enkelspel. Een aantal dubbelspelers zijn doorgeschoven naar categorie 6, zodat er voor iedereen zoveel mogelijk wedstrijden kunnen worden ingepland.

Achter de schermen is de toernooicommissie druk bezig om ervoor te zorgen dat het toernooi soepel zal verlopen. Ondanks de vele inschrijvingen is het gelukt om het wedstrijdschema in elkaar te zetten. Deze is inmiddels ook gepubliceerd. Op zondag is de verwachting dat rond 13:00 de eerste (halve) finales zullen beginnen. De toegang is gratis en we nodigen iedereen uit om te komen genieten van de vele wedstrijden!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×