Terug

Bijeenkomst ‘Aangepast sporten op jouw club, hoe doe je dat?’

Wat heeft jouw club nodig om een inclusieve omgeving te bieden waar mensen met een beperking zich welkom voelen om te komen sporten en bewegen? NOC*NSF wil clubs helpen deze stap te zetten, hun huidige aanbod te versterken of uit te breiden.

Daarom organiseert NOC*NSF in samenwerking met Uniek Sporten en Gehandicapten Sport Nederland tijdens het European Para Championship in AHOY de bijeenkomst ‘Aangepast sporten op jouw club, hoe doe je dat?’ Tijdens deze bijeenkomst delen we handvatten om de volgende stap te zetten in het starten met of versterken van passend sportaanbod. Ook gaan we in gesprek met ervaringsdeskundigen, diverse experts op het gebied van aangepast sporten én lanceren we de nieuwe Masterclass en Workshop ‘Inclusie: Aangepast Sporten’.

Speciale gast is tenniskampioen en Rabo ClubSupport ambassadeur Niels Vink. Hij zal vertellen over zijn ervaringen als sporter met een beperking en hoe het is om te sporten bij een club. Wat betekent sporten voor hem? Wat ging er goed op zijn club? Wat was lastig? En welke tips wil hij clubs die inclusief willen worden, meegeven?

We nodigen je heel graag uit om aanwezig te zijn! Zet donderdag 17 augustus a.s. van 12:00u tot 15:00u alvast in je agenda. Aansluitend is er van 15:00u tot 16:30u de mogelijkheid om een European Para Championship halve finale rolstoelbasketbal te bezoeken.

Meld je alvast aan

Er volgt nog een uitnodiging, waarin we ook het volledige programma en alle gasten bekend zullen maken. Wil je daar niet op wachten? Dan kun je je nu alvast inschrijven via onderstaand inschrijfformulier! Dan staat de datum meteen in je agenda én ben je verzekerd van een gratis toegangskaartje tot het European Para Championship.

Locatie

AHOY Uniek Sporten Huis Ahoyweg 10 3084 BA Rotterdam

Datum en tijd

Donderdag 17 augustus a.s. van 12:00 tot 15:00 uur

 Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Klik hier om je in te schrijven

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×