Terug

De European Company Sport Games in Nederland

De European Company Sport Games (ECSG) zijn hét grootste, meerdaagse sportevenement in Europa. Ook wel de ‘Olympische Spelen voor bedrijfssporters’ genoemd. Elke twee jaar staan er op een andere locatie in Europa maar liefst 23 sporten, waaronder badminton, op het programma. Dit jaar vindt dit evenement plaats van 22 t/m 26 juni in de provincie Gelderland. Het badmintontoernooi wordt afgewerkt op Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Voor wie?
Daag je collega’s en badmintonvrienden uit en doe samen mee aan een onderdeel naar keuze. Ruim 3.000 deelnemers uit heel Europa strijden in verschillende sporten, waaronder badminton, om de medailles. ’s Avonds is er tijd voor ontspanning! De ECSG draaien namelijk om gezelligheid, vitaliteit en teambuilding. Spelers van alle niveaus verdedigen er de eer van hun land.

Meedoen met badmintontoernooi?
Het badmintontoernooi vindt plaats op 23, 24 en 25 juni op sportcentrum Papendal, een heel bijzondere locatie voor elke Nederlandse sporter. Je kunt inschrijven in twee categorieën; gemengd open en gemengd 40+.

Open categorie gemengde teams
Elke wedstrijd in de open categorie bestaat uit de volgende partijen: één mannenenkel, één vrouwenenkel, één mannendubbel en één gemengddubbel.

Categorie 40+ gemengde teams
Elke wedstrijd in de 40+ categorie bestaat uit de volgende partijen: twee gemengddubbels, één mannendubbel en één vrouwendubbel.

Wedstrijden worden gespeeld als best-of-three sets van 21 punten. Het team dat de meeste deelwedstrijden wint heeft de wedstrijd gewonnen.

Informatie en inschrijven
Aanmelden voor de ECSG kan t/m 4 maart 2022. Momenteel lastig plannen vanwege corona? Geen probleem. Gratis annuleren kan namelijk ook tot 4 maart.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×