Terug

Erepenningen uitgereikt aan leden van 't Pluumke'67

Op zondag 2 juli was de seizoenafsluiting van Badmintonclub 't Pluumke'67. Dit is altijd een gezellige middag en avond waarbij alle leden die aanwezig zijn aan een prima verzorgde BBQ kunnen deelnemen.

Tijdens deze bijeenkomst nam voorzitter Ronnie Steijlen het woord om een lid in het bijzonder in het zonnetje te zetten. Al kort na zijn eerste woorden wist iedereen dat het om Niek Cornelissen ging.

Niek heeft als voorzitter van 't Pluumke'67 10 jaar de belangen van de vereniging behartigd op allerlei fronten.

Dit was reden voor het bestuur van Badminton Nederland om aan Niek een oorkonde en bronzen erepenning uit te rijken als erkenning en waardering voor zijn inzet voor de vereniging en badmintonsport in het algemeen.

Net toen de huidige voorzitter Ronnie deze penning wilde overhandigen onderbrak secretaris Olaf Rikkers deze ceremonie met de mededeling dat er nog iemand was binnen 't Pluumke'67 die deze erkenning en waardering verdiende.

Badminton Nederland vond het een erkenning en blijk van waardering dat ook aan Ronnie Steijlen, de huidige voorzitter, een oorkonde en bronzen erepenning wordt uitgereikt vanwege zijn functie als competitieleider. Dit heeft hij 25 jaar gedaan.

Dit was een grote verrassing voor Ronnie omdat hij natuurlijk wel wist dat Niek deze penning zou krijgen, maar dat hij er zelf ook een kreeg was onverwacht.

Beide heren zijn trots op deze erkenning en waardering door Badminton Nederland en alle leden van 't Pluumke'67.

Voor Ronnie was dit de kroon op een fantastisch weekend, want op zaterdag 1 juli is hij met zijn team Nationaal Kampioen Competitieteams 2023 geworden in hun divisie. Een prachtige prestatie en een historisch moment voor 't Pluumke'67. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een team van 't Pluumke'67 Nationaal kampioen wordt.

Door: Ronnie Steijlen, Voorzitter ‘t Pluumke’67

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×