Terug

F.I.T. Master Almere 2024

Met ongekend veel inschrijvingen organiseert BV Almere weer het F.I.T. Master Toernooi Almere 2024 op 6 en 7 april! Het toernooi wordt zoals altijd gespeeld in Sporthal Raggers en is onderdeel van het Master Circuit. Wederom wordt het toernooi weer gesponsord door F.I.T. sportbalsem. Informatie over de producten is te vinden op de website, www.fitmusclecare.com.

(BV Almere)

Met in totaal 226 inschrijvingen, voornamelijk in de mastercategorieën, belooft het dit jaar een competitief toernooi te worden. Toch mooi om te zien is dat alle 1e geplaatste spelers in de mastercategorieën afkomstig zijn van BV Almere en ook in de andere categorieën is Almere ruim vertegenwoordigd.

Veel inschrijvingen in de master categorie, maar helaas weinig in de 8, waardoor deze hele categorie niet doorgaat. Hopelijk volgend jaar weer wel!

Master
Dennis Koppen (BV Almere) voert de herenenkel aan, met sterke concurrentie van onder meer Noah Haase (BV Almere). In het herendubbel is tevens Dennis Koppen eerste geplaatst, samen met partner Alex Vlaar (BV Almere). Maar de andere geplaatste koppels Gijs Duijs/Michiel Kruijt (BC DKC), Noah Jongen (BC Roosterse)/Dyon van Wijlick (BV Almere) en Lars Kros (BC Dropshot)/Timo Stoffelen (BC Amersfoort) gaan zeker tegenstand bieden en kunnen niet onderschat worden.

In de damesenkel is het Alida Chen (BV Almere) die bovenaan de lijst staat, met als voornaamste concurrent Amy Tan (Velo), die in februari nog finalist was op het NK. Ook in de damesdubbel staat Alida bovenaan, met partner Rosalie Teuben (BV Almere), maar dit zal een spannende competitie worden met onder andere Iris van Leijsen (BC Dropshot) samen met partner Diede Odijk (BV Almere) die ook zeker kans maken.

Het gemengd dubbel wordt geleid door Alex Vlaar en Rosalie Teuben (BV Almere), maar zij kunnen rekenen op geduchte tegenstand van andere veelbelovende combinatie zoals Jasper Koppen/Alida Chen (BV Almere), Dyon van Wijlick/Diede Odijk (BV Almere) en Timo Stoffelen (BC Amersfoort)/Meerte Loos (BC Duinwijck).

Categorie 4
Vooral de herenenkel is goed bezet, met 42 inschrijvingen, wat zeker een strijd zal opleveren voor de prijzen! Favoriet is Davey Vork (BC Duijnwijck), maar tegenstand kan worden verwacht van Olaf Hermus (BC Delft), Paul Reumer (BV Gaasperdam) en Senna van den Beukel (Velo). In het herendubbel is het Paul Reumer met partner Martijn Roest (BC Duijnwijck) die bovenaan staan, met Ronald Dekker (BC Go) en Mark Modderman (BC Gova) als 2e geplaatst.

In de damesenkel staat Sara Staats (BV Almere) als 1e geplaatst. Concurrentie kan verwacht worden van Dorine Samson (Conquesto) en Nina Bage (BC Echt). De damesdubbel is helaas minder goed bezet, met 6 inschrijvingen, waardoor eerst een poulefase plaatsvindt. Eerste geplaatst zijn Zoë Hoeve en Esmee Piet (BC Harderwijk) met daaronder Lindsey Beernink en Saralee van der Hulst (BC Lansingerland).

In het gemengd dubbel zijn het Quinn Jens en Qwyneth Tan (BV Almere) die bovenaan de lijst staan, met daaronder Joran Geurtsen en Esmee Piet (BC Harderwijk). Echter genoeg outsiders voor de titel.

Categorie 6
Net als in de 4 is in de 6 de herenenkel het best bezet. 1e geplaatst is Nick van den Houten (BV Swish), maar concurrentie kan worden verwacht van Samar Buchala (Sport N Socialize) en Robert Rosendal (BV Almere). In het herendubbel is het Robert Rosendal met Kingsly Soundararajan (BV Almere) die bovenaan staan.

Bij de dames is het Demy Bak (BC Duijnwijck) die zowel in de enkel als in de dubbel met partner Ami van Bekkum (Martinus Amstelveen) 1e geplaatst is. Maar tegenstand kan worden verwacht van Prakruti Behera (IBAiN) die in beide onderdelen 2e geplaatst is, met partner Madeline Snel (BV Almere) in de dubbel. Helaas weinig inschrijvingen in de damesdubbel. Dit geeft wel eerst een poulefase met 4 koppels per poule, dus veel wedstrijden gegarandeerd voor de koppels, wat een toernooi toch zeker ook leuk maakt.

In het gemengd dubbel zijn het de spelers van BV Almere, Lucas van Maanen en Maaike Janz, die als eerste geplaatst zijn.

Tijdens het toernooi zal ook weer fysiotherapeut Milicia Lokker van Veel Beter aanwezig zijn om, indien nodig, spelers te behandelen bij blessures of pijntjes. Kijk voor meer informatie op www.veelbeter.nl.

Wij kijken weer zeer uit naar het toernooi! Kom gerust even kijken, toegang is gratis!


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×