Terug

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een nieuw verenigingsprogramma met als doel verenigingen financieel te ondersteunen.

Dit initiatief biedt een geweldige kans voor badmintonverenigingen om extra inkomsten te genereren om verenigingsactiviteiten een extra impuls te geven. Door dit programma kunnen jullie leden en hun vrienden een positieve financiële bijdrage leveren aan jullie vereniging door simpelweg aankopen te doen bij de webshop van Badminton Nederland.

Hoe werkt het?

Het concept van het verenigingsprogramma is eenvoudig maar effectief: telkens wanneer jullie als vereniging, een lid of vriend van jullie badmintonvereniging iets koopt bij de webshop van Badminton Nederland (BN) via jullie persoonlijke verenigingslink, ontvang je als vereniging 10% van het totale aankoopbedrag in cash zonder dat het de koper iets extra’s kost. Dit betekent dat elke aankoop, groot of klein, direct bijdraagt aan de financiële ondersteuning van jouw vereniging! Het gespaarde bedrag* wordt vervolgens één keer per kwartaal automatisch gestort op de rekening van de vereniging.

Hoe krijg ik toegang tot ons persoonlijke account?

Het nieuwe verenigingsprogramma van Badminton Nederland is eenvoudig te implementeren en biedt verenigingen handige tools om hun leden te betrekken. Elke vereniging krijgt op aanvraag een speciaal account waarin verschillende communicatiemiddelen beschikbaar zijn, inclusief een unieke link naar de webshop van Badminton Nederland. Meld jouw vereniging nu direct aan zodat jullie kunnen profiteren van de voordelen die het verenigingsprogramma biedt.

Aanmelden

Aanmelden

Klik hier

Digitale toolkit

Naast dat je als vereniging standaard van elke aankoop in de webshop van Badminton Nederland 10% cashback ontvangt kun je jouw leden motiveren om ook via de vereniging hun badmintonspullen te bestellen. De digitale toolkit in het verenigingsaccount stelt je als verenigingen in staat om jouw leden en (verenigings)vrienden op een gemakkelijke en effectieve manier op de hoogte te stellen van dit programma. Zo kun je jullie unieke link naar de webshop delen via nieuwsbrieven, flyers of op de website van jouw vereniging.


Doe mee en profiteer?

De financiële ondersteuning die je als verenigingen via dit programma ontvangt, kan worden gebruikt naar eigen inzicht. Het kan bijvoorbeeld worden geïnvesteerd in het aanschaffen van nieuwe materialen, trainingsapparatuur of het verbeteren van de faciliteiten van de vereniging of om meer activiteiten te organiseren, zoals toernooien, trainingskampen en jeugdprogramma's die de sportparticipatie verder kunnen vergroten en de badmintongemeenschap versterken.
Door deel te nemen aan het verenigingsprogramma versterk je niet alleen jullie eigen vereniging, maar draag je tevens bij aan de groei en bloei van de badmintonsport in Nederland. Door samen te werken en gebruik te maken van de mogelijkheden die dit programma biedt, kunnen we de badmintongemeenschap verder laten groeien en de sport blijven doorontwikkelen.

*Er wordt gestort vanaf een tegoed van 50 euro of meer.

Vragen?

Heb je vragen dan horen wij deze uiteraard graag. Deze kun je sturen naar shop@badminton.nl.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×