Terug

Gezocht: panelleden Badminton Nederland

Heb jij een badmintonhart en wil je graag meedenken over diverse onderwerpen binnen badmintonnend Nederland? Dan is dit je kans! We starten namelijk met het opzetten van panels.

Badminton Nederland vindt het belangrijk om haar leden te betrekken bij de koers om onze sport te laten groeien en de community te versterken. Daarom starten we met het oprichten van panels. Op deze manier kunnen leden actief participeren en zo hun mening geven over uiteenlopende onderwerpen. De uitkomsten van de enquêtes worden vervolgens door Badminton Nederland als raadgevend advies gebruikt bij het nemen van besluiten.

Werkwijze
Middels dit aanmeldformulier kun je je inschrijven voor een panel. Op het aanmeldformulier dien je een aantal gegevens in te vullen en staat een aantal onderwerpen op zodat je kunt aangeven waarover jij enquêtes wilt ontvangen. Een enquête zal per keer maximaal 10/15 minuten van je tijd in beslag nemen. We koppelen momenteel nog geen vaste frequentie aan de enquêtes, maar versturen een enquête op het moment dat dit relevant is.

Onderwerpen
Momenteel kun je je opgeven voor de volgende onderwerpen:
- Veilige, Sportieve en Inclusieve Sportcultuur
- Wedstrijdzaken (competitie/toernooien)
- AirBadminton
- Bamito
- Trainers/Opleidingen
- Verenigingsondersteuning
- Marketing/e-commerce
- Ledenwerving- en behoud

Resultaten
De uitkomsten van de enquêtes publiceren we binnen twee weken na sluitingsdatum middels een rapportage in een e-mail naar de panelleden en communiceren we ook in de nieuwsbrief en op de website.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×