Terug

Inschrijving MRTT 2019 geopend

Het 9e Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland, wordt gespeeld op zondag 13 oktober 2019 in Topsportcentrum Almere.

Evenals vorig jaar wordt het toernooi op zondag gespeeld.Het is een toernooi voor de “recreatieve” spelers van Badminton Nederland en gastspelers.

Het inschrijven voor de geschikte speelsterkte geschiedt door de inschrijvers zelf, waarbij wij ervan uitgaan dat dit plaats vindt op basis van de eigen ervaring en kennis.

Het is immers een toernooi waarin recreatief badminton en plezier maken centraal staat.

Het wordt gelijktijdig georganiseerd met de Yonex Dutch Open, waardoor er een unieke mogelijkheid wordt geboden om topbadminton in hetzelfde complex te bekijken. Want met uw deelname aan het MRTT, krijgt u gratis toegang tot de finaledag van de 71e Yonex Dutch Open.

De combinatie van veel zelf spelen en het bekijken van de finalewedstrijden op topniveau van de Dutch Open maakt deze dag tot een uniek evenement waar u echt bij moet zijn!

Voor degenen die het toernooi niet kennen, volgt hier nog een korte uitleg:

Tijdens dit toernooi speel je met je team gedurende de dag mixed-dubbel partijen, waarbij je zelf bepaalt welke spelers uit het team welke wedstrijd spelen. Het spelen vindt plaats volgens een doordraaiend speelschema. Elke wedstrijd heeft een vaste speeltijd. Het gaat dus om zoveel mogelijk spelen, want je team wordt nooit uitgeschakeld.

Wij verzoeken u deze informatie met zoveel mogelijk mensen te delen!

Inschrijven voor het MRTT

Voor het Inschrijven op dit toernooi kan gebruikt worden gemaakt van een webformulier en u kunt dit vinden op www.landelijkrecreantenteamtoernooi.nl.

Alle inschrijvingen dienen uiterlijk voor 1 oktober 2019 binnen zijn.

De volgende zaken zijn van belang om er mede voor te zorgen dat de gehele organisatie soepel verloopt:

  • Begin tijdig met de werving van voldoende spelers en reservespelers per team. Verspreid de informatie over het MRTT tijdens de speelavonden en/of via de e-mail.
  • Een team bestaat uit vier tot zes personen met: minimaal twee, maximaal drie vrouwen en minimaal twee, maximaal drie mannen.
  • Het maximale aantal deelnemende teams is 36 teams.
  • Zorg dat uw inschrijving zo spoedig mogelijk binnen is (VOL = VOL) en dat de betaling vooraf is geregeld.
  • Het moment van betalen geldt als moment van inschrijven.
  • Betaling dient vooraf te geschieden en wel door overmaking van het verschuldigde bedrag van € 42,50 per team op: IBAN: NL50 RABO 0138 079 722 BIC: RABONL2U t.n.v. Badminton Nederland, Nieuwegein, onder vermelding ‘MRTT en verenigingsnaam’.
  • Van niet-leden van Badminton Nederland wordt een individuele betaling van € 10,- verlangd, waarmede zij lid worden tot eind 2020.
  • Om misverstanden te vermijden en te voorkomen dat er teams dubbel ingeschreven worden, adviseren wij u om één contactpersoon aan te houden voor alle teams in uw vereniging.
  • Bent u geen contactpersoon meer van de vereniging, geef dan deze aankondiging door aan uw opvolger en bericht ons daarvan ook even via een e-mail aan mrtt@badminton.nl Bij voorbaat dank hiervoor!
  • Let op! Inschrijven verplicht, UITERAARD, tot betalen!

Wij verwachten weer veel belangstelling, dus wacht niet te lang met inschrijven en zorg dat u behoort tot één van de 36 teams die in Almere gaan meespelen en de Yonex Dutch Open kunnen bezoeken.

Als laatste willen we u vragen om de volgende speelmomenten in uw agenda te plaatsen:

ARTT zaterdag 14 december 2019

LRTT zaterdag 7 maart 2020

Via Coördinator MRTT Wouter Biemans

Email: mrtt@badminton.nl

Website: www.landelijkrecreantenteamtoernooi.nl

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×