Terug

Inschrijving Probeerbadminton.nu 2023 open

Probeerbadminton.nu is de gezamenlijke ledenwervingsactie waarbij de kracht ligt in het samenwerken. Door met zoveel mogelijk verenigingen tegelijkertijd nieuwe leden te werven, genereren we veel aandacht, creëren we een groot bereik en kunnen we de kosten drukken. Daar wint iedere vereniging bij!

Bij Probeerbadminton.nu wordt er een starterscursus van 10 lessen aangeboden voor slechts € 25,-. We promoten de actie via een online campagne, flyers, posters en de (lokale) media. Alle promotie verwijst naar de site www.probeerbadminton.nu. Hier ziet een geïnteresseerde gemakkelijk welke badmintonvereniging er bij hem of haar in de buurt zit en kan zich tevens gelijk aanmelden.

Opzet 2023
De aanpak voor 2023 is grotendeels hetzelfde als in 2022. Er zijn wel een aantal wijzigingen doorgevoerd die deelname aan Prbeerbadminton.nu 2023 nog laagdrempeliger maken zoals:
• Alle gegevens van vorig jaar staan nog klaar, je hoeft alleen maar in te loggen op jouw account en aanpassingen te doen waar wijzigingen zijn ten opzicht van vorig jaar.
• Het is mogelijk een maximum aantal deelnemers aan te geven per trainingsgroep.
• Er is de optie om deelnemers via Linkpay de betaling voor deelname te laten voldoen, waarmee we de penningmeesters werk uit handen nemen.

Profiteer met jouw vereniging ook van de kracht van samenwerken!

Klik hier om jouw vereniging aan te melden.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×