Terug

Meer leven in je jeugdafdeling?

Mis jij de energie in de jeugdgroepen? Heb je ook het idee dat kinderen in algemene zin minder vaardig zijn? Dat klopt! Dat heeft meerdere oorzaken, en dus ook meerdere oplossingen!

Kinderen spelen minder vaak buiten, maar wel eerder in de georganiseerde sport! Ten opzichte van 20 jaar geleden sporten kinderen 5 jaar eerder in verenigingsverband. De gemiddelde leeftijd was 20 jaar geleden 9, en is nu 4 jaar. Om ervoor te zorgen dat we niet als derde keuze sport gezien worden door kinderen moeten wij er voor zorgen een passend aanbod te hebben! Daarom is Bamito zo belangrijk! Via het Bamito's Jeugdprogramma kun je kinderen al op 4-jarige leeftijd naar je vereniging trekken, net als veel andere sporten doen.

Door eerder te werven en een passend aanbod te bieden kiezen meer kinderen voor badminton als hun eerste sport. Hierdoor ontstaat er binnen de vereniging niet alleen een andere energie ook is gebleken dat de ouders van deze kinderen meer betrokken zijn. Op naar meer dynamische en levendige trainingen dus!

Bamito's Jeugdprogramma is speciaal ontworpen om je als trainer en vereniging te helpen het aanbod voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar neer te zetten. We hebben voor de verschillende leeftijden een aparte bijscholing die gratis aan te vragen is via het Sportakkoord. Voor de leeftijd 4 t/m 6 jaar kun je Bamito blauw aanvragen, voor de leeftijd 7-9 kun je Bamito groen aanvragen. Wanneer je interesse hebt, stuur dan een e-mail naar opleidingen@badminton.nl.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×