Terug

Pilot landelijke Voorjaarscompetitie

In februari 2024 starten wij voor het eerst met een landelijke Voorjaarscompetitie in de vorm van een pilot. In deze competitie spelen sportiviteit, spelvreugde en gezelligheid de hoofdrol!

Hier staat deelname in een warme, ontspannen sfeer centraal, waar het genieten van het spel belangrijker is dan de uiteindelijke overwinning. De Landelijke Voorjaarscompetitie vervangt de regionale Voorjaars/recreantencompetities onder andere om versnippering tegen te gaan.

Ons streven is om poules van vijf of zes teams samen te stellen, zodat elk team een mooi aantal wedstrijden speelt. Hierbij houden we rekening met de speelsterkte en reisafstand, zodat het een eerlijke en spannende uitdaging wordt. We zijn echter afhankelijk van het aantal teams per categorie, dus jouw deelname is cruciaal om dit mogelijk te maken!

Zijn jij en je team op zoek naar een voorjaarscompetitie waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan, dan is de Landelijke Voorjaarscompetitie dé plek voor jullie. Doe mee, geniet van het spel en bouw herinneringen op die verder gaan dan de uitslagen op het scorebord!

Begin december ontvangt de competitiecontactpersoon van jouw vereniging een e-mail met inloggegevens waarmee teams ingeschreven kunnen worden. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij deze uiteraard graag via bbijleveld@badminton.nl

De kosten voor de voorjaarscompetitie zijn €23,45 per team.

Informatieboekje Landelijke Voorjaarscompetitie 2024

Blanco Wedstrijdformulier Vrouwencompetitie

Blanco Wedstrijdformulier Mannencompetitie

Blanco Wedstrijdformulier Dubbelcompetitie

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×