Terug

Rabo ClubSupport Iedereen verdient een club

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabo ClubSupport alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van het resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit doen ze met hun partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden, waaronder Badminton Nederland. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities.

Rabo ClubSupport Ondersteuning

Wil je je club verduurzamen, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren? Rabo ClubSupport biedt ondersteuning om de ambities van jouw club waar te maken. Elk jaar kun je als club, ook als je geen Rabobank-klant bent, deelnemen aan verschillende workshops. Wanneer jullie wel lid zijn bij de Rabobank kun je ook je club aanmelden voor de masterclasses of een intensief traject, waarbij je 1-op-1 wordt begeleid door een expert op het gebied van bijvoorbeeld inclusie, verduurzamen of ledenbinding.

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Met de Rabo ClubSupport Stemcampagne investeert Rabobank een deel van het resultaat in clubs. Zo groeien ze duurzaam verder en kunnen nog meer mensen meedoen. Elke vereniging die klant is van Rabobank kan zich opgeven om mee te doen. En als lid van de Rabobank kun je stemmen op jouw favoriete club. Met de stemmen die de clubs krijgen, ontvangen ze een financiële bijdrage.

Meer weten?

Bekijk deze video, of ga naar www.raboclubsupport.nl of neem contact op met de Rabobank in jouw regio. Wil je direct het aanbod aan bijscholingen zien? Neem dan hier een kijkje!

Bron: Rabo ClubSupport

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×