Terug

Schrijf in voor Mixed -dubbel Recreanten Team Toernooi 14 oktober 2018!

Schrijf je in voor het 9e Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland, dat gespeeld wordt op zondag 14 oktober 2018 in Almere. Evenals vorig jaar vindt het toernooi op zondag plaats.

Het is een toernooi voor de “recreatieve” spelers van Badminton Nederland en gastspelers. Een toernooi waarin recreatief badmintonnen en plezier maken centraal staat. Het wordt gelijktijdig georganiseerd met de Yonex Dutch Open, waardoor er een unieke mogelijkheid wordt geboden om topbadminton in hetzelfde complex te bekijken. Want met jouw deelname aan het MRTT, krijgt je gratis toegang tot de finaledag van de 70e Yonex Dutch Open.

De combinatie van veel zelf spelen èn de finalewedstrijden op topniveau van de Yonex Dutch Open bekijken maakt deze dag tot een uniek evenement waar je echt bij moet zijn!

Voor degenen die het toernooi niet kennen, volgt hier nog een korte uitleg:

Tijdens dit toernooi speel je met je team gedurende de dag mixed-dubbel partijen, waarbij je zelf bepaalt welke spelers uit het team welke wedstrijd spelen. Het spelen vindt plaats volgens een doordraaiend speelschema. Elke wedstrijd heeft een vaste speeltijd. Het gaat dus om zoveel mogelijk spelen, want je team wordt nooit uitgeschakeld.

 Wij verzoeken je deze informatie met zoveel mogelijk mensen te delen!

 Inschrijven voor het MRTT

Inschrijven voor dit toernooi is mogelijk via het inschrijfformulier. Deze kun je ook vinden op mrtt.nl

 Alle inschrijvingen dienen uiterlijk voor 1 oktober 2018 binnen zijn.

Voor jou als contactpersoon zijn de volgende zaken van belang om er mede voor te zorgen dat de gehele organisatie soepel verloopt:

  • Begin tijdig met de werving van voldoende spelers en reservespelers per team. Verspreid de informatie over het MRTT tijdens de speelavonden en/of via de e-mail.
  • Een team bestaat uit vier tot zes personen met: minimaal twee, maximaal drie vrouwen en minimaal twee, maximaal drie mannen.
  • Het maximale aantal deelnemende teams is 36 teams.
  • Zorg dat uw inschrijving zo spoedig mogelijk binnen is (VOL = VOL) en dat de betaling vooraf is geregeld.
  • Het moment van betalen geldt als moment van inschrijven.
  • Betaling dient vooraf te geschieden en wel door overmaking van het verschuldigde bedrag van € 42,50 per team op:    IBAN: NL50 RABO 0138 079 722 BIC: RABONL2U t.n.v. Badminton Nederland, Nieuwegein, onder vermelding ‘MRTT en verenigingsnaam’.
  • Van niet-leden van Badminton Nederland wordt een individuele betaling van € 10,- verlangd, waarmede zij lid worden tot eind 2019.
  • Om misverstanden te vermijden en te voorkomen dat er teams dubbel ingeschreven worden, adviseren wij u om één contactpersoon aan te houden voor alle teams in uw vereniging.
  • Ben je geen contactpersoon meer van de vereniging, geef dan deze aankondiging door aan jouw opvolger en bericht ons daarvan ook even via een e-mail aan mrtt@badminton.nl  Bij voorbaat dank hiervoor!
  • Let op! Inschrijven verplicht, UITERAARD, tot betalen!

 Wij verwachten weer veel belangstelling, dus wacht niet te lang met inschrijven en zorg dat je behoort tot één van de 36 teams die in Almere gaan meespelen en de Yonex Dutch Open kunnen bezoeken.

 Als laatste willen we jou vragen om de volgende speelmomenten in uw agenda te plaatsen:

 ARTT: zaterdag 15 december 2018

 LRTT: zaterdag  9 maart 2019

 Wij hopen snel uw reactie te ontvangen!

Namens 

Coördinator MRTT Marco Jansma            

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×