Terug

Vacature coördinator services

Badminton Nederland is voor de uitvoering van beleidsmatige en coördinerende werkzaamheden in het kader van het project Versterken Sportbonden zijn we op zoek naar een coördinator services (m/v/x).

Wat zoeken we?
Een enthousiaste teamspeler met minimaal een HBO-opleiding, communicatief sterk en die initiatief durft te nemen.

Wat ga je doen?
De Coördinator services ontwikkelt, plant, coördineert, realiseert en evalueert activiteiten binnen het project Versterken Sportbonden en is gericht op het ontwikkelen van beleid/ beleidsadviezen met als doel om:

1. badmintonverenigingen lokaal te laten aansluiten bij het lokale Sportakkoord;
2. de kwaliteit van trainers/coaches/instructeurs te verhogen;
3. structureel en planmatig te werken aan sociale veiligheid en integriteit voor leden, sportclubs, topsport en de eigen (werkorganisatie) van de sportbond.

De Coördinator services wordt geacht om verbinding te maken tussen verschillende stakeholders, zoals Badminton Nederland, badmintonverenigingen, gemeenten, NOC*NSF en RABO clubsupport.

Wat kun je verwachten?
De omvang van de functie bedraagt 18-23 uur per week. Naast een plekje in een gedreven team krijg je een beloning gebaseerd op de CAO-Sport. De standplaats is Nieuwegein waarbij er ook vanuit thuis gewerkt kan worden. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Bekijk hier de volledige vacature.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×