Terug

VELO badminton bestaat 50 jaar

Binnenkort is het zover, dan bestaat VELO badminton al weer 50 jaar! Dit jubileum wordt groots gevierd op zaterdag 3 september en inmiddels hebben zich daar al ruim 200 personen voor opgegeven om dit met ons mee te vieren. Van de ouwe tijd in de veiling in Kwintsheul tot aan de huidige leden, vele vinden het de moeite waard om dit met ons te vieren.

Maar we zijn ook nog op zoek naar al die (oud) badmintonners die zich nog niet opgegeven hebben. Kijk op de site www.velo50jaar.nl bij de deelnemers om te zien wie zich al opgegeven hebben en click daarna gelijk op aanmelden om je ook op te geven.

Uiteraard staan we stil bij onze mooiste en grootste overwinningen, want tenslotte hebben we al 11 maal de landstitel en al 4 maal de Nationale beker gewonnen. Daarnaast zijn we een keer 2e geëindigd in de Europacup.

De VELO hal zal worden omgetoverd tot een evenementen terrein met badmintonbanen, tribunes, luchtkussen, jacuzzi, bar, barbecue, toko, lounge gedeelte en DJ booth. Daarnaast hebben we een rad van fortuin met meer dan € 2000,--  aan prijzen door de Wateringse middenstand gesponsord.

Zonder je op te geven kun je op 3 september ook deelnemen aan onze OPEN-dag tussen 16 -18 uur. Er zal die dag om 16.00 uur gestart worden met een gratis clinic verzorgd door de badminton legendes: de broertjes Dennis en Arless Tjin Asjoe. Daarnaast zullen de spelers van het huidige VELO 1 aanwezig zijn om te assisteren bij de clinic. Dus grijp die kans om met spelers van team 1 te spelen en kom naar de VELO hal op 3 september om 16.00 uur.

’s Avonds om staat er ook een geweldige onderdeel op het programma. Allereerst zal om 18.30 uur wethouder en oud VELO lid Mohamed El Mokaddem het feest openen. Aansluitend zullen we alle oud VELO 1 spelers uit de historie van VELO badminton eren.  Onder andere Jan van Rossum, Kees Arkesteijn, Corrie Hoogervorst van het allereerste VELO-1 zullen aanwezig zijn. Maar ook oud toppers zoals Astrid van der Knaap, Uun Santosa, Jimmy Telwin, Seno The,  Jeroen Steffers, Gerben Bruijstens, Natalie Verhoeff, Dennis van Daalen de Jel , Ginny Severien, Rikkert Suijkerland en vele anderen zullen aanwezig zijn. Ook de oud-coaches uit de mooie badminton historie van VELO zullen acte de préséance geven. 

Om 19.00 uur gaan ze zelfs een demo wedstrijd spelen tegen het huidige VELO 1. Dus komt allen kijken, dit beloofd iets speciaals te worden. Dit alles is openbaar en zonder entreegeld te bezoeken. Dus kom allemaal naar de VELO hal op 3 september, dit mag je echt niet missen.

Bron: VELO Badminton

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×