Terug

Webinar Diversiteit & Inclusie voor verenigingen

‘Badminton is van én voor iedereen’! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport ongeacht huidskleur, culturele achtergrond, ras, religie, gender, seksuele voorkeur, leeftijd, fysieke/mentale mogelijkheden, beperking of persoonlijkheid. Dat is de boodschap die we willen uitdragen.

Inmiddels zijn we al bijna twee jaar actief aan de slag met dit thema en zijn de eerste stappen naar een positief, veilig en inclusief badmintonlandschap gezet. Om nog concretere stappen te zetten vinden we het belangrijk om verenigingen nog beter te informeren hierover maar ook juist ons oor te luisteren leggen.

Daarom organiseren we op maandag 25 september om 20.00 uur een interactief webinar met het thema Diversiteit & Inclusie. Dit webinar is bedoeld voor onze verenigingen. Enerzijds willen we vertellen waar we staan, wat onze huidige speerpunten zijn en welke resultaten we al hebben bereikt. Anderzijds willen we ook graag info ophalen vanuit de verenigingen. Welke resultaten heeft jouw vereniging al behaald? Tegen welke drempels/knelpunten loopt jouw vereniging aan binnen het thema en waar ligt de behoefte?

We willen je vragen hierover alvast na te denken en dit in te brengen tijdens de webinar.

De webinar duurt een uur en zal online plaatsvinden. Aanmelden vooraf is niet nodig, wel is het gewenst om bij aanvang van de webinar je naam en vereniging in de chat te plaatsen. Via deze link kun je de webinar bijwonen.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×