Terug

Woosh! webinar terugkijken?

Gisteravond werd in samenwerking met Sportunity een tweede webinar georganiseerd over de ontwikkelingen van het Woosh! reserveringssysteem. In deze webinar zijn nieuwe ontwikkelingen uitgelicht en zijn de deelnemers (verenigingen) onder andere meegenomen in het betaalsysteem voor het verhuren van hun banen. Benieuwd hiernaar? Verderop in dit artikel vind je de link naar de webinar.

Betaalfunctie beschikbaar in september

Er wordt nog steeds hard doorgewerkt om het reserveringssysteem continue weer een stukje te verbeteren. Op dit moment is de betaalfunctie in ontwikkeling, waarmee het straks mogelijk wordt om als vereniging je banen beschikbaar te stellen voor verhuur. Zo kun je bijvoorbeeld niet-leden straks eenvoudig ontvangen op de club en een nieuw verdienmodel ontwikkelen. Deze betaalfunctie is naar verwachting begin september live en zal dan beschikbaar zijn voor alle verenigingen die gebruik maken van het reserveringssysteem.

Reserveren via een webpagina

Zoals eerder al gecommuniceerd zal het binnenkort ook mogelijk zijn om een baan te reserveren via een webpagina. Hierdoor is het niet meer een vereiste om de Woosh! app te downloaden om een reservering te doen. Ook hier wordt nog steeds aan gewerkt en dit zal naar verwachting ook begin september live zijn.

Bekijk de webinar terug via deze link.

Toegang tot het reserveringssysteem

Inmiddels zijn zo’n 60 verenigingen actief met het reserveringssysteem. Maakt jouw vereniging nog geen gebruik van het reserveringssysteem, maar willen jullie dat wel graag? Neem dan contact op via info@wooshapp.nl. Geef hierbij je naam, je functie binnen de vereniging, het e-mailadres waarmee je een SportID (Woosh! account) hebt aangemaakt en de naam van je vereniging op. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

De Woosh! app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×