Terug

Kort verslag van het SportVen RSK regio Noord 2019

Afgelopen weekend, 23 en 24 november, heeft het SportVen RSK Noord 2019 plaats gevonden in Het Activum in Hoogeveen.

Wat opviel was dat er best wel een groot aantal wedstrijden in 3 games beslist werden op zowel de zaterdag als zondag met vaak ook spannende en dramatische verlengingen. Een indicatie dat er veel spelers van gelijk niveau konden strijden om de titels.

Het was tijdens het hele weekend een gemoedelijke ontspannen sfeer waarbij gelukkig niemand werd geconfronteerd met onsportief gedrag of zware blessures.

Al met al ging het lekker vloeiend over naar de prijsuitreiking waar we tijdens de uitreiking er achter kwamen dat we niet alle prijzen mee hadden gekregen. Deze zijn de volgende dag alsnog verstuurd naar de winnaars van de eerste of tweede prijs en deze nog niet in ontvangst konden nemen.

Hopelijk heeft iedereen genoten van de spannende wedstrijden en kunnen er voor het volgend seizoen hopelijk nog meer spelers gemotiveerd worden om mee te doen aan de RSK.

Meer spelers en ook van meer verenigingen die hopelijk nog meer spelers kunnen motiveren om mee te doen aan de toernooien in het Senioren Circuit Noord die weer traditioneel begint met het FZ Forza Smashtoernooi op 1 februari in Hoogeveen.

Klik hier voor een overzicht van alle kampioenen in regio Noord.

Op toernooi.nl vind je de gedetailleerde uitslagen van alle partijen.

Op de facebookpagina van regio Noord zijn de foto's te bewonderen, Met dank aan onze fotograaf voor dit weekend, Anna den Broeder !!

Adb1552 20191124 1386 2

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×