Applicaties

Badminton Nederland maakt gebruik van diverse applicaties zoals LA-Online voor het aan- en afmelden van leden, het competitieprogramma voor het aanmelden van jullie vereniging voor de competitie en de cloudmail, waarin twee e-mailadressen staan die Badminton Nederland beschikbaar heeft gesteld aan jullie vereniging.

La-online

LA-Online is een webgebaseerde applicatie voor het aan- en afmelden van jullie leden. Dit betekent dat deze software via internet werkt. Verenigingen hoeven dus geen software op een bepaalde computer te installeren, maar kunnen via internet direct van het programma gebruikmaken.  De URL van LA-Online 2 is http://la-online.badminton.nl 

Inlognaam

Jullie vereniging heeft voor dit programma van Badminton Nederland een inlognaam en wachtwoord ontvangen. De inlognaam is op de volgende manier opgebouwd, het bestuurs-e-mailadres van de vereniging, bijvoorbeeld, als uw verenigingsnummer 01234 is, is uw bestuurs-e-mailadres 1234@badminton.nl. 

Wachtwoord 

Het nieuwe wachtwoord bestaat uit [OUDE INLOGNAAM] [Oude Wachtwoord] waarbij de oude inlognaam geheel uit hoofdletters bestaat en er een spatie tussen de oude inlognaam en het oude wachtwoord staat. Let op! Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Is het wachtwoord niet meer te achterhalen? Stuur dan een e-mail naar info@badminton.nl o.v.v. het verenigingsnummer.

Voorbeeld 

Stel uw verenigingsnummer is 01234, uw inlognaam was Badminton en het wachtwoord was Vereniging dan worden jullie nieuwe inloggegevens: inlognaam: 

1234@badminton.nl 
Wachtwoord: BADMINTON Vereniging 

Handleiding

Er is een beknopte handleiding beschikbaar. Klik hier voor deze handleiding. Mochten er vragen zijn dan kunt u deze sturen aan info@badminton.nl

La_online


Webmail

Elke vereniging een “badminton.nl” e-mailadres

Er wordt door Badminton Nederland veel digitaal gecommuniceerd. Om er zeker van te zijn dat alle post van Badminton Nederland aankomt bij jullie verenigingen zijn voor alle verenigingen twee e-mailadressen aangemaakt met als extensie badminton.nl, bijvoorbeeld:

  • bcutrecht@badminton.nl
  • ccpbcutrecht@badminton.nl.

Het eerste is het zogenaamde bestuursadres, het tweede het adres voor de competitiecontactpersoon. Alle verenigingen hebben voor deze adressen een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen (dit is per adres).  Zijn jullie niet (meer) in het bezit bent van een gebruikersnaam en of wachtwoord dan kunt u deze aanvragen via info@badminton.nl o.v.v. het verenigingsnummer.

Inloggen webmailomgeving

Inloggen in de mailbox kan via http://cloudmail.badminton.nl. Let er bij het gebruik van webmail en/of IMAP-protocol op dat jullie mailbox regelmatig wordt opgeschoond!


Regels / afspraken

De verantwoordelijkheid voor het ontvangen van digitale post via de webmail ligt bij de verenigingen. Je bent er als verenigingen zelf verantwoordelijk voor dat post wordt gelezen en door de juiste functionaris wordt ontvangen.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×