Marketingplatform voor badmintonverenigingen

Met het nieuwe marketingplatform voor badmintonverenigingen kun je gemakkelijk en snel mooi marketingmateriaal maken voor jouw vereniging! Posters, flyers & materiaal voor online promotie kunnen snel worden ontworpen, opgemaakt in de verenigingskleuren en voorzien van het verenigingslogo!

Ook kan je binnen het platform je marketingmaterialen ontwerpen en downloaden en drukwerk bestellen wat bij je thuis wordt bezorgd!

Afbeeldingen

Hoewel eigen foto’s het verhaal van je vereniging het beste vertellen, weten we dat het maken en verzamelen van foto’s een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een beeldbank toegevoegd met badmintonfoto’s om te gebruiken! Fotografie deels door René Lagerwaard (www.renelagerwaard.nl). Natuurlijk kun je ook eigen afbeeldingen uploaden om te gebruiken.


Account

Iedere vereniging die is aangesloten bij Badminton Nederland kan kosteloos gebruik maken van het platform en heeft per e-mail een link ontvangen om het verenigingsaccount te activeren. Kun je de link niet (meer) vinden? Neem dan gerust contact op.

Na het activeren van je account kun je inloggen door naar https://badminton.clubdesigns.nl te gaan.

Voor vragen over het marketingplatform kun je contact opnemen met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends via: kberends@badminton.nl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×