Terug

20e Victor Dutch International: 11-14 april 2019

Van donderdag 11 t/m zondag 14 april vindt in Wateringen het Victor Dutch International plaats. Vier dagen met internationaal top badminton in een gezellige intieme sfeer waar spelers en coaches op de tribune tussen de supporters zitten.

De inschrijving is inmiddels van start gegaan en omdat dit jaar al punten kunnen worden vergaard voor de Olympische Spelen van 2020 in Japan wordt een grote opkomsten veel nationaliteiten en een hoog niveau badminton verwacht. Ook dit jaar weer zullen meerdere Nederlandse badmintonners zich meten met de internationale spelers. 

Wil je alvast wat informatie bekijken en volgen wie zich de komende tijd inschrijft, bezoek dan onze website http://www.dutch-international.nl/ en houd Facebook en Twitter in de gaten!

Zet dit evenement in je agenda. Het mogelijk om tijdens het toernooi alle wedstrijden te volgen via livestream, maar natuurlijk is het leuker om de sfeer te proeven en de spanning te voelen in de Velo-hal onder het genot van een hapje en een drankje. Mis het spektakel niet en kom kijken of beleef het nog intenser door als vrijwilliger te helpen. Iedereen is van harte welkom in de hal van Le Credit Sportif Velo in Wateringen!

Paul de Graaf Toernooidirecteur Victor Dutch International

Foto René Lagerwaar

Foto Victor Dutch International 2019

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×