Terug

3 koppels naar kwartfinales Yonex Canada Open 2017

Bij de Yonex Canada Open in Calgary hebben de koppels Selena Piek/ Jacco Arends, Jelle Maas/ Robin Tabeling en Jacco Arends/ Ruben Jille de kwartfinales weten te bereiken.

Voor Mark Caljouw en het duo Cheryl Seinen/ Robin Tabeling eindigde het toernooi in de achtste finales.

Gemengd dubbbel: Selena Piek en Jacco Arends (nummer 7 geplaatst) wonnen hun tweede wedstrijd met 21/16, 21/15 van Toby NG en Rachel Hoderich uit Canada en nemen het nu in de kwartfinales op tegen het nummer één geplaatste koppel Choi Solgyu/ Chae Yoo Yung uit Zuid-Korea, die in hun eerste ronde nog te sterk waren voor Imke van der Aar en Jelle Maas.

Mannendubbel: Het duo Jacco Arends/ Ruben Jille komt in de kwartfinales uit tegen de Zuid-Koreanen Hyuk Gyun Choi en Park Kyung Hoon. In de achtste finales versloegen zij overtuigend Minh Bao en Bao Duc Duong uit Vietnam in twee games met twee keer 21/12.  

Ook Jelle Maas en Robin Tabeling gaan door. Zij wonnen met 21/17, 21/18 van de Schotten Martin Cambell en Patrick Machugh en zullen om de halve finales te bereiken moeten winnen van het als nummer één geplaatste koppel Lu Ching Yao/ Yang Po Han uit Taiwan.

Het duo Robin Tabeling/ Cheryl Seinen verloor met 11/21, 17/21 van het als nummer twee geplaatste koppel Pranaav Jerry Chopra/ Reddy N. Sikki (India) en Mark Caljouw moest na ruim drie kwartier spelen zijn meerdere erkennen in de voormalige nummer twee van de wereld de Japanner Kento Momota; 17/21 en 18/21.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×