Terug

Aankomend weekend is het 55e FZ FORZA Master AMOR-Toernooi

Het toernooi maakt deel uit van het Master Circuit van Badminton Nederland. Het toernooi vindt plaats in het Sportcentrum ‘de ACLO’ van de Rijksuniversiteit en Hanze Hogeschool van Groningen. Het toernooi wordt georganiseerd door de studentenbadmintonclub GSBC AMOR. Maar liefst 195 fanatieke badmintonners gaan strijden om de prijzen in de verschillende categorieën.

Voor de Master categorie worden de volgende prijzen beschikbaar gesteld:
Single Dubbel

1e prijs: € 226,- 1e prijs: € 226,- per koppel

2e prijs: € 176,- 2e prijs: € 176,- per koppel

Naast de Master categorie zullen ook vele badmintonners spelen in de categorieën 4,6 en 8. Een breed deelnemersveld en de sfeer maken het AMOR-Toernooi geliefd bij velen. Naast de actie op de baan staat ontmoeting ook centraal tijdens het toernooi en zal menig deelnemer verschijnen bij het georganiseerde diner en feest op de zaterdagavond.

Vanuit de thuisvereniging, Groninger Studenten Badminton Club AMOR, zal met belangstelling gekeken worden naar de verrichtingen van onder meer Jamie Logt. Met een tweede plaatsing in het vrouwenenkelspel in de Master Categorie zien we haar wellicht terug in de finale op zondagmiddag.

De plaatsingen zijn online te vinden. De 1e en 2e plaatsingen in de Master-categorie zijn als volgt:

HE:
1. Dennis Koppen
2. Thomas Sibbald

DE:
1. Diede Odijk
2. Jamie Logt

HD:
1. Dennis Koppen/Alex Vlaar
2. Lars Kros/Rens Lagrouw

DD:
1. Diede Odijk/Rosalie Teuben
2. Alida Chen/Raquel Humphris

GD:
1. Rosalie Teuben/Alex Vlaar
2. Alida Chen/Jasper Koppen

De eerste wedstrijden zullen op zaterdag 25 februari om 9:15 gespeeld worden. De laatste ronde op zaterdag staat gepland voor 18:00. Op zondag wordt er om 10:15 gestart. Naar verwachting zullen van 12:30-16:00 uur de finales in alle onderdelen gespeeld worden.

Wij gaan ervan uit dat deze editie van het FZ FORZA Master AMOR-Toernooi als vanouds wordt met veel partijen van hoge kwaliteit. Graag nodigen we iedereen uit om dit toernooi te komen aanschouwen.

Kijk hier voor meer informatie en de tijdschema’s.

Sporthal: Sportcentrum RUG/HG, Blauwborgje 16; 9747 AC Groningen

Contact toernooi: Stichting AMOR-Toernooi (amortoernooi@gsbcamor.nl)

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×