Terug

Aanmelding Probeerbadminton.nu 2022 open

Samenwerken loont! Dat werd vorig jaar nog maar eens heel duidelijk tijdens de eerste landelijke editie van de ledenwervingsactie Probeerbadminton.nu. Na een geslaagde regionale vuurdoop in 2019 in het Oosten en Noorden ontvingen de ruim 200 deelnemende verenigingen in 2021 meer dan 2000 deelnemers. Een gemiddelde van zo’n 10 deelnemers per vereniging. Dat is toch fantastisch!

Wat is probeerbadminton.nu?
Probeerbadminton.nu is een gezamenlijke ledenwervingsactie waarbij de kracht ligt in het samenwerken. Door met zoveel mogelijk verenigingen tegelijkertijd nieuwe leden te werven genereren we veel aandacht, creëren we een groot bereik en kunnen we de kosten drukken. Daar wint iedere vereniging bij!

Bij Probeerbadminton.nu wordt er een starterscursus van 10 lessen aangeboden voor slechts € 25,-. We promoten de actie via een online campagne, flyers, posters en de (lokale) media. Alle promotie verwijst naar de site www.probeerbadminton.nu. Hier ziet een geïnteresseerde gemakkelijk welke badmintonvereniging er bij hem of haar in de buurt zit en kan zich tevens gelijk aanmelden.

Vanaf vandaag is de aanmelding voor de editie van 2022 geopend!

Kijk hier voor meer informatie en om jouw vereniging aan te melden!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×