Terug

Qualifier Aram Mahmoud naar hoofdtoernooi Victor Dutch International 2018

De eerste wedstrijddag van het Victor Dutch International 2018 in Wateringen zit er op. Het aantal inschrijvingen was zo groot dat er een reservelijst was. Toch kon er nog een enkele speler van die reservelijst worden ingeloot...

De Syrische vluchteling Aram Mahmoud - nu spelend in Nederland - was zo'n reservespeler, die zich uiteindelijk als qualifier wist te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Een prachtig resultaat.

Joran Kweekel heeft het hoofdtoernooi van de Victor Dutch International net niet behaald, maar kan tevreden terugkijken op zijn eerste toernooi na zijn blessure. 

Hij sneuvelde in de derde ronde.

foto: Aram Mahmoud


Myke Halkema en Dorien Lups, speelsters bij Le Credit Sportif Velo, hebben zich geplaatst voor het hoofdtoernooi door in drie spannende games te winnen van een Engels duo. Ook Debora Jille won achtereenvolgens van speelsters uit Engeland en Zweden en plaatsten zich hiermee voor het hoofdtoernooi.

Vrijdagochtend om 9:00 uur gaat het hoofdtoernooi van start en zullen alle onderdelen worden gespeeld tot 22:00 uur 's avonds. 

Het niveau zal nog hoger zijn en we verwachten krachtige, energieke en vooral spannende wedstrijden, die live te volgen zijn in de Velohal of via de livestream. Iedere badmintonliefhebber is uitgenodigd om naar Wateringen te komen.

Met dank aan Paul de Graaf, toernooidirecteur Victor Dutch International.

 

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×