Terug

Badminton Nederland zoekt vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van de badmintonsport. Of het nou gaat om vrijwilligers op de vereniging of voor de landelijke organisatie, zonder vrijwilligers kunnen we onze mooie sport niet faciliteren.

Badminton Nederland is altijd op zoek naar vrijwilligers. Wil jij helpen bij het organiseren van een van onze toernooien, wedstrijdfunctionaris worden of op een andere wijze de handen uit de mouwen steken? Dan komen we graag met je in contact.

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd
Badminton Nederland biedt ondersteuning op dit thema door middel van de Methode Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (MVKT). Deze methode is in 2012 ontwikkeld en heeft sindsdien al bij meer dan 1100 verenigingen meer dan 55.000 vrijwilligers opgeleverd. Ook verschillende badmintonverenigingen hebben de methode al succesvol geïmplementeerd.

Bij MVKT werk je door middel van enkele overzichtelijke stappen toe naar een vereniging waar actief zijn als vrijwilliger de norm is. Geen verplicht vrijwilligerswerk, maar wel een situatie waarbij het normaal is "iets" te doen voor de club. Door grote taken op te delen en taken te koppelen aan vaardigheden blijft het voor iedereen (ook op lange termijn) leuk om zich in te zetten voor de vereniging.

Interesse?
Heb je interesse en/of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@badminton.nl.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×