Terug

BAN viert jubileum 12½ uur lang

BAN (Badminton Amersfoort Noord) viert op 22 juni haar 12½ bestaan als zelfstandige badmintonvereniging met een maar liefst 12½ uur durende activiteitenmarathon.

BAN kent een lange en rijke historie. De badmintonvereniging werd in 1946 opgericht en maakte tot 2006 onderdeel uit van de Omni Sportvereniging Hoogland. BAN heeft zich ontwikkeld tot een dynamische badmintonvereniging voor junioren, volwassenen, recreanten en competitiespelers.

De feestdag, zaterdag 22 juni, begint om 09.30 uur ’s morgens in sporthal de Icoon. De eerste twee uur wordt ronde 1 van een badmintontoernooi gehouden. Hieraan nemen de leden deel in gevarieerd samengestelde teams.

De ochtend wordt afgesloten met een smakelijke lunch. ’s Middags volgen weer twee rondes van elk twee uur badminton. Sportieve leden kunnen dus hun hart ophalen.

Na de prijsuitreiking is er vanaf 18.00 uur een feestelijk lopend buffet. De dag wordt afgesloten met een verrassende spelavond vol creatieve opdrachten. Alle deelnemers aan de dag krijgen een feestelijke BAN-aandenken.

Gezelligheid, sportiviteit en plezier staan bij het jubileum voorop. De organisatie is in volle gang en alles wijst erop dat BAN een mooie dag toevoegt aan haar rijke historie.

Meer informatie op de website www.banbadminton.nl

Via BAN

Ban Logo Roodfacebook

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×