Terug

Bijscholingen Bamito en ShuttleTime

De afgelopen drie weken hebben we weer verschillende bijscholingen verzorgd via de aanvraag vanuit het Sportakkoord. Zo is in Hoorn en Den Haag Bamito’s Jeugdprogramma gegeven en is in Wageningen de ShuttleTime cursus afgerond. Met deze bijscholingen hebben 37 trainers van 10 verschillende clubs naar grote tevredenheid hun kennis weer bijgespijkerd.

Tijdens de bijscholingen van Bamito’s Jeugdprogramma wordt de nieuwe manier van opleiden behandeld. Trainers leren kinderen breder motorisch op te leiden, wat voor meer plezier en afwisseling zorgt. Bij ShuttleTime leer je werken met de verschillende voorgeschreven lessen en oefenvormen vanuit de BWF. Beide bijscholingen zorgen ervoor dat je licentie weer verlengt wordt, en beide bijscholingen zijn gratis aan te vragen via het Sportakkoord.

Ben jij ook geïnteresseerd om op jouw club een gratis bijscholing te organiseren? Vraag dan nu je bijscholing aan via je lokale sportadviseur! Heb je daar vragen over, stel ze dan door een mail te sturen naar rdkeijzer@badminton.nl.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×