Terug

BN Voor verenigingen Premium.

Maken jullie al gebruik van het Badminton Nederland voor verenigingen premium pakket? Regel nu al jouw administratieve werkzaamheden met gemak binnen 1 omgeving. Wij nemen jouw vereniging graag mee in een vrijblijvende introductiesessie van dit systeem! Er zijn al tientallen clubs over en we horen veel positieve ervaringen.

"Het systeem valt zeker aan te raden, de ledenadministratie en financiële werkzaamheden verlopen snel en eenvoudig". SV Griffioen '76

Klik HIER voor het volledige interview met SV Griffioen

Badminton Nederland en FOYS (ontwikkelaar BN voor Verenigingen Premium)organiseren een aantal laagdrempelige online introductie sessies voor alle verenigingen van Badminton Nederland. In deze online bijeenkomst legt Tim van FOYS uit hoe je met het premium pakket jouw vereniging efficiënter kunt organiseren op het gebied van de volgende functionaliteiten:


Wil je meer informatie over hoe het platform werkt? Sluit dan aan bij een van de volgende online introductiesessies:

  • Woensdag 15 mei 19:00 - 20:00
  • Maandag 20 mei 16:00 - 17:00
  • Maandag 27 mei 16:00 - 17:00
  • woensdag 29 mei 19:00 - 20:00

Wanneer jullie willen aansluiten, mail dan het moment wanneer jullie aanwezig willen zijn naar support@focusonyoursport.nl. Mochten jullie geïnteresseerd zijn, maar geen mogelijkheid hebben om op een van bovengenoemde momenten aan te sluiten, mail dan ook naar support@focusonyoursport.nl. We vinden vast een ander moment.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×