Terug

BWF1-opleiding in Den Haag en Maarssen!

Het seizoen loopt op zijn eind en dit is het moment dat er binnen de vereniging nagedacht word over de bezetting van de trainingen van het komende seizoen.

Soms heb je als vereniging geluk en hoef je niet op zoek naar nieuwe trainers, maar wanneer een trainer stopt, ontstaan vaak problemen. Het is steeds moeilijker nieuwe geschikte trainers te vinden om alle trainingsgroepen binnen de vereniging te dekken.

Als vereniging zelf trainers opleiden
Wil je vanuit je eigen vereniging nieuwe trainers opleiden? Schrijf ze in voor een van onze BWF1-/Bamito-oranje-opleidingen. De opleiding wordt als zeer goed beoordeeld door onze deelnemers. Twijfel daarom niet langer en schrijf je potentiële trainers in. Deze opleiding wordt in het voorjaar op twee locaties aangeboden, in Den Haag en in Maarssen.

Den Haag

Data: 12, 13, 14 april,

18 en 19 mei

Locatie: Sporthal Mariahoeve

Adres: Het kleine Loo 12, 2592 CE Den Haag en Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag

Maarssen

Data: 26 mei,

2, 9, 16 en 23 juni

Locatie: Maarssen, adres sporthal volgt

Gratis oefenmateriaal bij een Bamito-bijscholing
Wil jij als trainer of vereniging gratis oefenmateriaal ontvangen, waar je zo mee aan de slag kunt? Als (trainer van een) vereniging kun je gratis een Bamito-bijscholing organiseren via het Sportakkoord! Daarbij krijg je als vereniging een handig naslagwerk met veel informatie over badmintontechniek in de vorm van een trainershandleiding, een pakket met 89 oefenvormen die je tijdens de training in kunt zetten. De bijscholing wordt vervolgens afgesloten met een set kant-en-klare trainingen die je kunt geven.

Bamito-bijscholing Groen op 8 juni
BC Gilze organiseert een Bamito-bijscholing Groen op 8 juni a.s. Wil je daarbij gratis aansluiten? Schrijf je dan hier in. Is deze datum of locatie niet handig voor jou, of wil je liever een bijscholing voor Bamito Blauw? Organiseer dan geheel gratis zelf een bijscholing op eigen locatie, Stuur een e-mail naar opleidingen@badminton.nl, wij kijken dan samen met jullie naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een andere bijscholing?
Badminton Nederland biedt naast Bamito ook de mogelijkheid op andere verdiepende bijscholingen. Wil je dat er een bijscholing in de buurt georganiseerd wordt? Kijk dan op de website voor de mogelijkheden.

Vragen? Stuur dan een mail naar opleidingen@badminton.nl

BWF

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×