Terug

Cursus Verenigingstrainer. Iets voor jou?

Wat? Opleiding tot Verenigingstrainer (VT). Je leert hier alles over de huidige techniek en tactiek binnen de badmintonsport.

Zo kun je voor iedere senioren groep een gevarieerde training aanbieden en ben je inhoudelijk up to date. Ook krijg je informatie over de mentale en motorische ontwikkeling van kinderen en hoe daar gebruik van te maken in het opleiden van jeugd.

Waar en wanneer? Wijk bij Duurstede: 1 juni 2019 Aire sur la Lys: 11 t/m 16 augustus 2019 Derde moment in overleg

Waarom? Verenigingstrainers wordt de kans geboden om in de keuken te kijken bij Badminton Nederland door samen een week trainingen te verzorgen. Voor VT’s is het heel leerzaam om te zien wat er voor nodig is om internationaal gezien mee te draaien. In de week wordt zo voldoende gelegenheid geboden om met elkaar van gedachten te wisselen en van elkaar te leren en het niveau van alle trainers omhoog te brengen. Spelers krijgen zo extra begeleiding en we creëren meer eenheid binnen Badminton Nederland.

Hoe? De opleiding VT bestaat uit e-learning, een kamp en terugkomdag. De e-learning krijg je op de eerste dag (1 juni) waarna je de tijd hebt om alle stof door te nemen en zo goed voorbereid de trainingsweek in te gaan. In de trainingsweek worden 2 tot 3 trainingen voor de RTC selecties per dag verzorgt door bondstrainers en VT’s in opleiding.

Meer weten? Ga voor meer info en hoe je aan te melden naar: https://www.badminton.nl/opleidingen/trainersopleidingen


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×