Terug

Eerste ShuttleTime opleiding in Nederland enthousiast ontvangen

Eindelijk was het zover dat we de zaal weer in mochten voor het opleiden van trainers! 16 enthousiaste deelnemers hebben afgelopen zondag meegedaan aan de eerste ShuttleTime opleiding in Nederland bij BC Trilan in Landgraaf. BC Trilan was deze zondag niet alleen de eerste vereniging in Nederland die deze ShuttleTime opleiding heeft kunnen organiseren maar zij hebben deze opleiding ook geheel gratis via het sportakkoord kunnen faciliteren.​

Wat is ShuttleTime?

ShuttleTime is een opleiding voor de startende trainer of begeleider die binnen de vereniging of op school actief is met jeugd. Met deze cursus leer je de basis van het training geven, leer je basistechnieken van de basis onderhandse- en bovenhandse slagen en krijg je aan de hand van voorgeschreven lessen en oefeningen, tips en trucs om altijd plezier in jouw oefeningen te garanderen.

Sportakkoord

Er zijn in het Sportakkoord verschillende opleidingen van Badminton Nederland opgenomen. Voor een overzicht van deze opleidingen klik hier. Wil jij of jouw vereniging ook een bijscholing organiseren die in het sportakkoord zit? Neem contact op via opleidingen@badminton.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×