Terug

Zaterdag 19 mei: Finale Junior Master Circuit 2017/2018

Zaterdag 19 mei vindt de Finale Junior Master Circuit plaats. De afsluiting van het Junior Master Circuit seizoen 2017-2018.

Dit jaar organiseert Regio Noord i.s.m. met Smash Hoogeveen deze Finaledag. De wedstrijden worden gespeeld in sporthal Activum in Hoogeveen. Daar zijn 18 banen beschikbaar verdeeld over 2 zalen. Hiervan gaan er maximaal 12 gebruikt worden.

Er wordt gespeeld in de categorieën O11, O13, O15 en O17, waarbij alleen de onderdelen mannenenkel en vrouwenenkel worden gespeeld.

De regels voor deelname zijn gelijk als andere jaren:

1. De eerste 12 spelers op de ranglijst die aan voorwaarde 2 voldoen, indien een wildcard (max. 1 per onderdeel) is aangevraagd heeft deze voorrang.

2. Je hebt dit seizoen aan minimaal 3 toernooien in het circuit deelgenomen.

3. Voor het bepalen worden ALLE circuit toernooien meegerekend!

4. Een wildcard kan, met onderbouwing, worden aangevraagd via de toernooileider. Beoordeling wordt door de LCW gedaan. Deadline voor de aanvraag is 4 mei 2018 om 23:59 uur.

Als je denkt dat jij aan deze voorwaarden voldoet of gaat voldoen, dan kun je alvast inschrijven. Eind april krijgen de nrs 1 t/m 35 (die voldoen aan de voorwaarden) van de ranglijst nog een uitnodiging om in te schrijven.

Inschrijven doe je hier.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×