Terug

Geslaagde editie Remmerden NK Para-Badminton 2019

Op zaterdag 25 mei zijn de Remmerden NK Para Badminton gehouden in Veenendaal.

Badminton Duovereniging Veenendaal trad voor de vijfde keer op rij op als gastheer voor het Remmerden NK Para Badminton in hun thuishaven Sporthal “De Vallei”.

Het kampioenschap werd alweer voor de 10e keer georganiseerd, dus het tweede lustrum werd gevierd. Met 48 inschrijvingen in diverse categorieën was het een goed bezet toernooi en alle topspelers waren vertegenwoordigd. Onder toeziend oog van o.a. bondscoach Eefje Muskens werd volop gestreden om de prijzen en waren er prachtige partijen te bewonderen. Iedereen was zeer goed voorbereid en dat was te zien; er was veel spektakel op de baan.

Zoals gebruikelijk werden er niet alleen medailles aan de winnaars uitgereikt. De Carol de Meijer Trofee werd gewonnen door Ilona Zwiers en de Talentenprijs, ingesteld door de Gemeente Veenendaal, voor het aanstormend talent door nieuwkomer Meike de Kraa.

De prijzen werden uitgereikt door de Wethouder Sport van de Gemeente Veenendaal de heer Martijn Beek die in zijn dankwoord diep respect betuigde voor de wijze waarop deze sporters hun sport benaderen. Hij zei zeer onder de indruk te zijn van hetgeen hij had gezien.

Hij dankte de spelers, publiek en ook de organisatie voor het neerzetten van een prachtig evenement in Veenendaal en is in 2020 zeker weer van de partij.

Klik hier voor de winnaars en alle uitslagen: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/winners.aspx…

Foto's Badminton Nederland

Img 4806
20190525 084141
Img 4748
Img 4747
Img 4735
Img 4721
Img 4704
Img 4693
Img 4660
Img 4659
Img 4643

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×