Terug

Goed bezet AviAir Master - 4 - 6 Toernooi Almere 2017

In het weekend van 8 en 9 april 2017 vindt wederom het AviAir Master - 4 - 6 toernooi Almere plaats in Sporthal Raggers.

Met in totaal 166 deelnemers is er in vooral in de Master en Categorie 4 een uitdagend spelersveld. Het AviAir Master is het vierde toernooi van het Carlton Master Circuit 2017, welk in totaal bestaat uit zes toernooien.

In het mannenenkel staan de geplaatste spelers allemaal erg dicht bij elkaar op de nationale ranglijst. Michiel Kruijt (DKC) en Alex Vlaar (Velo) zijn de favorieten maar Jerry Natenstedt (Duinwijck) en onze eigen Aram Mahmoud moeten niet onderschat worden. Bij de laatste wedstrijd tussen Michiel en Aram tijdens de Alpe d'HuZes RTC Open 2017 was het Aram die aan het laatste eind trok!

Bij het vrouwenenkel voert de onze eigen Tamara van der Hoeven de plaatsinglijst aan en is Manon Sibbald als derde geplaatst. Mochten ze elkaar tegen willen komen dan moet Manon in de halve finale zien af te rekenen met Ieve Popo (Van Zijderveld). Voor het echter zover is moeten ze eerst andere moeilijke horders zien te overwinnen!

Het mannendubbel is altijd spectaculair om te zien en met de koppels Jim Middelburg / Alex Vlaar (Velo) en Michiel Kruijt / Leon Nottelman (DKC/BV Almere) ben je verzekert van mooie rallies. Als het gaat zoals gepland krijgen we dus een finale om van te smullen.

Myke Halkema / Ilse Vaesen (Velo / BV Almere) zijn met recht de top favoriet in het vrouwendubbel. De twee ervaren dames zullen de nodige weerwerk krijgen van het jeugdige talent met Tamara van der Hoeven / Dorien Lups, (BV Almere / Duinwijck) als tweede geplaatst, voornaamste uitdagers.

Volgens velen het sterkste gemengd dubbel van de Nederlandse competitie, Jim Middelburg / Myke Halkema (Velo), zijn als eerste geplaatst. De Almeerders Dave Khodabux / Ilse Vaessen zijn als tweede geplaatst echter gevaarlijke outsiders zijn Michiel Kruijt / Raquel Humphris (DKC/Duinwijck) en Jerry Natenstedt / Mandy Lenderink (Duinwijck)

De volledige loting en speeltijden (zaterdag 9.00-21.00, zondag 10.00-17.00) staan op toernooi.nl. Het toernooi zal worden gespeeld in Sporthal Raggers. En als u nieuwsgierig bent, komt gerust kijken. De toegang is gratis.

Het toernooi maakt deel uit van het Carlton Master circuit 2017. 

Het Carlton Master Circuit 2017 bestaat uit de volgende zes toernooien:

Organiserende verenigingPlaatsDatumInformatie
BC DrachtenGorredijk27-28 august 2016winnaars
GSBC AmorGroningen25-26 februari 2017winnaars
BC AmersfoortAmersfoort18-19 maart 2017winnaars
BV AlmereAlmere8-9 april 2017toernooi-info
ConquestoZoetermeer29-30 april 2017toernooi-info
SV MeteoorVeendam13-14 mei 2017toernooi-info

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×