Terug

Halve finales voor koppel Arends/ Piek bij Yonex Canada Open

Bij de 2018 Yonex Canada Open in Calgary zijn Jacco Arends en Selena Piek doorgedrongen tot de halve finales. Daarin nemen zij het vanavond op tegen het als tweede geplaatste koppel Mark Lamsfuss/ Isabel Herttrich uit Duitsland.

Gemengd dubbel

Het als derde geplaatste koppel Jacco Arends en Selena Piek versloeg in de kwartfinales het Chinese koppel Lu Kai/ Chen Lu (als vijfde geplaatst). Na 52 minuten spelen werd het 21/16, 15/21, 21/15 voor de Nederlanders. In de halve finales komen zij nu uit tegen het Duitse koppel Mark Lamsfuss/ Isabel Herttrich uit Duitsland, die in de tweede ronde Ruben Jille en Emilie Lefel wisten te verslaan.

Robin Tabeling en Cheryl Seinen (als zevende geplaats) werden uitgeschakeld. Zij verloren hun kwartfinale met twee keer 14/21 van het Duitse duo Marvin Emil Seidel/ Linda Efler (als vierde geplaatst).

Mannendubbel

Jacco Arends en Ruben Jille moesten het in de kwartfinales opnemen tegen de Chinezen Di Zijian en Wang Chang, die eerder nog het koppel Jelle Maas en Robin Tabeling (als vierde geplaatst) hadden verslagen  Jacco en Ruben wisten ook niet te winnen, zij verloren met 15/21, 19/21.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=65F72699-96CD-458F-B8E1-F1648CF4EEA6

Foto's Badminton Nederland

Ddfw1067
Mnhe5348

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×