Terug

Inschrijving tweede fase Landelijke Jeugdcompetitie open

De inschrijving voor fase 2 van de Jeugdcompetitie staat inmiddels open. De competitiecontactpersoon van jouw vereniging heeft afgelopen vrijdag 17 november een e-mail met de logincodes ontvangen.

Mochten jullie geen e-mail ontvangen hebben dan horen wij dit graag via jeugdcompetitie@badminton.nl. Hieronder vind je meer informatie over deze tweede fase.

De inschrijving werkt hetzelfde als in fase 1. Er is alleen één super belangrijk punt:

!!Je hoeft alleen NIEUWE teams aan te melden!!

Teams die in fase 1 al mee doen worden automatisch ingedeeld in fase 2. Deze teams zijn echter niet zichtbaar bij de inschrijving. Mocht je twijfelen of jouw team al staat ingeschreven? Stuur dan een e-mail naar jeugdcompetitie@badminton.nl.

Een aantal belangrijke deadlines om rekening mee te houden

  1. Deadline voor inschrijven nieuwe teams fase 2: 26 november.
  2. Deadline indeling fase 2: 17 december.
  3. Deadline publicatie op badmintonnederland.toernooi.nl: 22 december.

Nieuw! Sterkteaanduiding

In het inschrijfprogramma (badmintoninschrijven.nl) is een sterkteaanduiding toegevoegd. Hier kun je aangeven hoeveel ervaring een nieuw team heeft met het spelen in een badmintoncompetitie. Deze ervaring nemen wij mee met het indelen van de teams zodat de teams worden ingedeeld op de juiste sterkte. Het is dus erg belangrijk dat je deze informatie correct invult!

Speelsleutelschema

Via onderstaande button vind je het speelsleutelschema van fase 2. Speelronde 11 is vanwege de vakantie verdeeld over twee weken (deel 1 en deel 2). Alle wedstrijden worden standaard in deel 2 (19 februari t/m 25 februari) van ronde 11 geplaatst. Het thuisspelende team heeft tot 7 dagen na publicatie om aan te geven of het de wedstrijd wil verplaatsen naar deel 1 van speelronde 11 (12 februari t/m 18 februari). Het is ook mogelijk om de wedstrijd naar een reserveweek te verplaatsen (behalve 18 t/m 24 maart, alleen voor noodgevallen). Als het thuisspelende team de wedstrijd wil verplaatsen, moet dit in overeenstemming met de tegenstander. Klik hier voor het speelsleutelschema

Mocht je ergens vragen over hebben, stuur dan een e-mail naar jeugdcompetitie@badminton.nl.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×