Terug

Kruijt en Laurens Regiokampioen bij BCRS

Afgelopen weekend werd het Regio Senioren Kampioenschappen (RSK) Zuid-West 2018 gehouden. Ook dit jaar werd het toernooi georganiseerd door Badminton Centrum Ritte Spijkenisse (BCRS). Michiel Kruijt en Jaymie Laurens mogen zich het komend jaar Regiokampioen noemen.

Voor de derde keer mocht BCRS het RSK toernooi organiseren en ook dit jaar kende het weer een sterke bezetting. Zaterdag was een lange dag waarop alle voorrondes werden gespeeld. Zondagmorgen werd begonnen met de laatste poule wedstrijden, waarna de halve finales en finales gespeeld konden worden, alles netjes op tijd door de strakke planning van Bert Toeter.

Het komende jaar mogen de volgende spelers de titel van Regiokampioen Zuid-West dragen: Michiel Kruijt (ME1), Jaymie Laurens (VE1), Michiel Kruijt & Jim Middelburg (MD1), Marlies Baan & Daisy Bommeleyn (VD1) en Michiel Kruijt & Daisy Bommeleyn (GD1). In de klasse 8 haalde BCRS de meeste prijzen op met een 1e prijs in ME8, 2e prijs in VE8, 1e en 2e prijs in VD8 en 1e en 2e prijs in GD8. De uitslagen van alle wedstrijden zijn te vinden op:

https://www.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=1DABBDC0-0B8C-4CB4-BBE8-81315C780305

De toernooicommissie van BCRS wil alle spelers hartelijk danken voor hun sportieve, fanatieke houding en de mooie partijen. Daarnaast een grote dank aan de referee die gedurende het hele toernooi begeleiding heeft geboden en aan de zes scheidsrechters die zondag de halve finales en finales hebben begeleid. Foto’s van de toernooidagen zijn te vinden op de Facebookpagina van BCRS:

https://www.facebook.com/pg/bcrittespijkenisse/photos/?tab=album&album_id=2060755967279635

Rsk 001
Rsk 002
Rsk 003
Rsk 004
Rsk 005
RSK

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×