Terug

Masterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd bij Finale Eredivisie

Komt het werk binnen jouw vereniging vaak op dezelfde schouders terecht of heeft jouw vereniging een tekort aan vrijwilligers?

Wil jij in een korte periode het imago rondom het vrijwilligerswerk binnen de vereniging verbeteren? En vind jij dat vrijwilligerswerk vanzelfsprekend moet zijn?

Dan is de masterclass “Méér vrijwilligers in kortere tijd” wellicht iets voor jou! Deze masterclass wordt op 7 maart georganiseerd voorafgaand aan de Finale Eredivisie in Den Bosch. Deze methode heeft in de afgelopen 8 jaar bij ruim 1200 verenigingen al meer dan 50.000 vrijwilligers opgeleverd! Succes verzekerd! Na het volgen van deze masterclass in december 2018 heeft BC Maasbree het aantal vrijwilligers verdubbeld! Lees er hier meer over.

Tijdens deze masterclass neemt Koen Berends (Manager Verenigingsondersteuning) je mee in de stappen die je kunt zetten om succesvol vrijwilligers te werven én te behouden. Aan het einde van de masterclass ga je naar huis met een compleet stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan.

Hulp nodig in de uitvoering?

Wil je na de masterclass meer begeleiding? Dan is het online traject een goede oplossing! Door middel van filmpjes met uitleg, ondersteunende documenten en opdrachten doorloop je de methode stap voor stap. Bij iedere stap wordt je ondersteund door een coach van Badminton Nederland. Tijdens de masterclass ontvang je meer informatie over de mogelijkheden.

Waar en wanneer

De masterclass vindt plaats voorafgaand aan de Finale Eredivisie op zaterdag 7 maart van 10:30-12:00 uur. De locatie is de Maaspoort Sports & Events, Marathonloop 1, 5235 AA in 's-Hertogenbosch

Iedere deelnemer ontvangt een gratis ticket voor de Finale Eredivisie zodat je na de masterclass vanaf 13:00 uur naar de wedstrijden kunt kijken!

Aanmelden

Wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol! Klik hier om je direct aan te melden.

Tip! Kom samen met een collega uit je vereniging. Zo neem je nog meer informatie mee en kun je ook samenwerken in de uitvoering.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×