Terug

Geslaagde Badminton Zomer Toer 2019

Afgelopen zomer kon op 14 campings en vakantieparken in Nederland een racketpakket geleend worden om zelf badminton te spelen of worden meegedaan aan een badmintontoernooi welke op de camping werd georganiseerd.

De Badminton Zomer Toer 2019 die werd ondersteund door ANWB Kamperen vond plaats op de volgende campings:

Camping de Noetselerberg

Camping de Pekelinge

Vakantiepark Ackersate

Vakantiepark De Twee Bruggen

Camping IJsselstrand

De Papillon

Recreatiepark Achterste Hoef

Camping De Leistert

Veluwe vakantieparken Camping de Wildhoeve

Eiland van Maurik

De Beerze Bulten

Een mooie manier om badminton zichtbaar te maken en te promoten voor een breed publiek. De Zomertoer werd enthousiast op de campings ontvangen:

"Ik vond het een zeer leuk initiatief. We doen ook een volgende keer graag mee."

"Heel leuk, vooral omdat het gratis is/was en we het op deze manier eenvoudig aan de gasten kunnen aanbieden zonder extra kostenpost voor onszelf."

"Het badmintonpakket zag er mooi verzorgd uit. Goede kwaliteit badmintonrackets en shuttles (beter dan diegene die we zelf al hadden). Ook leuk dat we digitaal nog wat ondersteuning kregen qua opzet van toernooien en spelregels."

"Wij hebben de badmintonsets vooral gebruikt voor het spelen van enkele toernooitjes. We hebben dit via het animatieprogramma gecommuniceerd. Hierdoor kwamen er vooral kinderen op af. Gemiddeld bij de toernooien zaten we tussen de 20 tot 30 kinderen."

"Het is zeker een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen (zoals vele sporten). Mannen vinden het vooral leuk om zich met een ander op sportief vlak te meten en op die manier contact te krijgen met andere gasten."

64937763 2668662736528329 6341339060140769280 O

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×