Terug

Paralympische Talentdag op 20 oktober. Zeg het voort!

Op zondag 20 oktober 2019 organiseert NOC*NSF samen met veertien sportbonden, waaronder Badminton Nederland, de TeamNL Paralympische Talentdag op Papendal.

We zoeken deelnemers met een lichamelijke/visuele beperking, die sportief zijn en ambities in de sport hebben. De beperking kan verschillen van het missen van drie vingers tot het hebben van een dwarslaesie.

Ben of ken jij zo iemand?!Aanmelden kan via: http://www.paralympisch.nl/talentdag/meldjeaan

Sinds 2009 hebben er meer dan 400 sporters met een beperking deelgenomen aan de NOC*NSF Paralympische Talentdag. Hiervan zijn meer dan 35 sporters nog actief in programma’s onder regie van de sportbond. Maar liefst zestien van deze sporters hebben deelgenomen aan de Paralympische Spelen in Rio waarvan er vijf een medaille hebben behaald, een prachtig resultaat!

De ingezette stijgende lijn willen we voortzetten. Voor de Paralympische Spelen van 2024 en 2028 zijn wij daarom op zoek naar nieuw talent!

Tijdens de Paralympische Talentdag beoordelen talent- en bondscoaches van verschillende sporten de potentie van de deelnemers.

We bieden de meest kansrijke sporters de mogelijkheid om direct in het programma van de nationale selectie opgenomen te worden. Als een langere weg nodig is, wordt gezorgd voor een goede trainingssituatie.

Klik hiervoor het Paralympische profiel.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×